mirian.blogg.se

My Supermodels!

Kategori: Familj, Fotomodeller

Idag vaknade jag kl 08.00, duschade snabbt, åt min frukost, fil med musli och kaffe. Sedan fick jag en liten egen tid på förmiddagen. Mailade till familjens modellagentur. Ett av Sveriges största modellagentur. Jag mailade om att boka en tid för att skriva in min lilla bebis. Vår lilla adorable tillökning i familjen. Vid 09.00 vaknade min lilla bebis, jag ammade henne och hon somnade om. Straxt därefter hör jag min yngsta grabb ropa på sin äldsta syster men hon är ju i skolan. Så jag svarade honom och sa att jag skulle komma upp till honom. Jag gick upp, gav honom en god morgon kram och kyss på pannan. Sedan gav jag honom sin morgonrock, brrrrrr…det var ruskigt kalt här hemma i morse. Vi gick ner till första våningen, jag tände på brasan, fixade frukost till honom. Min lilla tös vaknade vid 10.00, jag duschade av henne, bytte blöja och matade henne. Sen fick hon leka och bygga med gummiklossar. Jag passade på att ta fram outfit till fotosessionen ikväll. Jag hade inhandlat några nya igår men jag hade även några schysta plagg som jag tänkte tvätta och stryka inför plåtningen.
Yes, plåtningen gick suveränt. Fotografen gav massor med beröm. Hon var så förtjust hur duktiga barnen var, hon tyckte att de var väluppfostrade och otroligt vackra. Hon sa även att vår äldsta dotter kommer bli, The Next Tyra Banks! Hihih min lilla Shining Star!!! Fotografen frågade mig även om jag kunde uppfostra hennes barn...hihiih, inte första gången någon ger mig en sådan komplimang. Jag får det ofta från familj, vänner och främlingar. Tackar!!!! SMILE!!!
Mina småänglar är så himla duktiga, vi kom hem vid 21.00 från fotosessionen. Barnen ville inte äta ute. Så min man fick agera kock idag. Det blev omelett stekt med brunchampion, éntrecote, gräddfil och salladsmix. Mums! Nu lite Filmkväll och fredagsmys. Vi såg på San Andreas, med skådespelaren Dwayne Johnson i huvudrollen.
Kommentera inlägget här: